Blue Flower

 

Nieuws van Flomark

 

 

FloMask Etiketten  

Met name voor de timmerfabrieken introduceert Flomark de FloMask etiketten.

Het kunnen traceren van de kozijnen voor het spuiten en na het spuiten is nu mogelijk met de FloMask etiketten. Het nieten van kaartjes, briefjes is niet meer nodig. Ook het plakken van een etiket wat na het spuiten toch niet meer leesbaar is is niet meer nodig. 

Voor het spuiten wordt het 3-delige etiket, die met behulp van een thermal transfer labelprinter is geprint, aangebracht aan de muurkant van het kozijn. Vanuit onder ander Gakozijn is de indeling en de gewenste opdruk vrij en flexibel te printen.

 Het Flomask etiket bestaat uit 3 delen, te weten het permanente etiket en een te verwijderen  etiket met hieronder een transparant etiket die een fractie groter is dan het te beprinten  etiketten.

 Het permanente etiket wordt aangebracht op het kozijn, met hierover deel 2 bestaande uit het  transparante  etiket met de te verwijderen afneembare etiket. 

 Na het spuiten wordt het bovenste afneembare etiket verwijderd en de onderste permanente  etiket met hierover het transparante etiket blijft op het kozijn. Wat overblijft is een etiket met  eventueel een barcode en    zichtbare informatie.

 De randen van het transparante etiket zijn mee gespoten en valt over het permanente etiket  heen om een goede hechting te waarborgen.

 

 

Semi Automatisch Rondom Etiketteren

Flomark introduceert een etiketteermachine voor het semi automatisch aanbrengen van etiketten op flessen, potten, buizen, vaten en kannen. Deze machine is zeer eenvoudig af te stellen en te bedienen.

De semi rondom etiketteermachine is de ideale oplossing voor het etiketteren van kleine productieruns.

Eigenschappen:

  • Tot 15 producten per minuut
  • Te bedienen via een touchscreen panel
  • Stainless Steel chassis

 

Voor meer informatie of voorbeeld etiketten kan u bellen of mailen naar:

Flomark 

Telefoon: 0181 772455

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.